Disclaimer

Alle informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Rechtsbijstandsklachten.nl kan echter niet garanderen dat alle vermelde gegevens en informatie te allen tijde en in alle opzichten juist en/of volledig is.

Alvorens de gebruiker/lezer enige actie, van welke aard dan ook, onderneemt op grond van de informatie op deze website, dient de gebruiker/lezer daaraan voorafgaand met Rechtsbijstandsklachten.nl terzake schriftelijk met Rechtsbijstandsklachten.nl in contact te treden.

Rechtsbijstandsklachten.nl zal zodoende in de gelegenheid zijn haar informatievoorziening via de website toe te lichten, te wijzigen of anderszins aan te passen. Rechtsbijstandsklachten aanvaardt in geen enkel geval aansprakelijkheid jegens de gebruiker/lezer van de website voor schade die het gevolg zijn van fouten, omissies en of andere volkomenheden in de via de website verkregen informatie.

Aan de informatie op deze internetsite, kunnen tevens geen rechten in het specifieke geval worden ontleend.

TIPS

  • Meeverzekeren: Kijk goed na of ook uw partner, kinderen of andere inwonende familieleden ook zijn meeverzekerd als u een rechtsbijstandverzekering afsluit. Dit zal echter in de meeste gevallen automatisch zijn.
  • Ondersteuning en advies: Diverse organisaties en instanties in ons land kunnen u voorzien van juridisch advies. Soms zelfs praktische juridische ondersteuning. Denk aan: vakbonden, de Consumentenbond en de ANWB. Deze instanties hebben uiteraard eigen specialismen en leveren niet op ieder gebied ondersteuning of advies. Afhankelijk van uw zaak kunt u terecht bij andere instanties.
  • Overstappen van verzekeraar: Wilt u overstappen naar een andere verzekeraar? Zoek dan eerst goed uit of er een wachttijd bij de nieuwe verzekeraar is. Sommige verzekeraars hanteren namelijk geen wachttijd bij oversluiting.
  • Geschil met financiële dienstverleners: KiFiD is er om als onafhankelijke partij te bemiddelen bij geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. Daarnaast adviseren zij ook. Hiertoe behoren de Geschillencommissie Financiële Dienstverlening en de Ombudsman.
  • Raad voor Rechtsbijstand: De Raad houdt zich bezig met het toezicht op gesubsidieerde rechtsbijstand. Deze wordt onder andere door het Juridisch Loket, mediators en advocaten verleend. Mocht hier iets fout gaan, kun je bij de Raad terecht.
  • Juridisch Loket: Het Juridisch Loket is een onafhankelijke organisatie. Iedereen kan hier vrijblijvend terecht voor advies. Ook is dit advies, de eerste keer, gratis. Het Juridisch Loket wordt door de overheid gesteund en gefinancierd door de Raad. Hier kun je met diverse juridische problemen terecht.

ENKELE AANBIEDERS

HELLOW LAW

Bezoek

LEGALLOYD

Bezoek
© rechtsbijstandsklachten.nl 2024 / Partners / Disclaimer / Sitemap